طبیعتاً برای سفر به هر کشوری، یک سری مدارک مانند ویزا لازم است. لزوم اخذ ویزا برای سفرهای خارجی بسیار بالا بوده و از اهمیت زیادی برخوردار است. ازاین‌رو، به سؤالات شما مانند: چگونه وقت سفارت بلژیک بگیریم؟ یا طریقه اخذ ویزای بلژیک چگونه است؟ یا …. در این مقاله پاسخ داده می‌شود. ابتدا با بلژیک بیشتر آشنا شوید:

بلژیک کجاست؟

بلژیک در غرب اروپا قرار داشته و پایتخت آن بروکسل است. تراکم جمعیت در بلژیک بسیار زیاد است به‌طوری‌که پس از هلند و موناکو، در جایگاه سوم تراکم جمعیت قرار دارد. ازآنجایی‌که این کشور جزو اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، اخذ ویزای شینگن برای سفر به بلژیک ضروری است.

نکات مهم برای اخذ ویزای بلژیک

  • توجه داشته باشید ارائه وقت سفارت بلژیک و فرم‌های درخواست ویزا کاملاً رایگان است.
  • مبالغ پرداختی برای اخذ ویزا، باید به یورو باشد. (اسکناس ۵۰۰ یورویی موردقبول نیست!)
  • برای دریافت وقت ملاقات، باید حدود ۶ الی ۸ هفته قبل از سفر اقدام کنید.
  • اگر در روز ملاقات خود حضور نداشته باشید، تا سه ماه اجازه دریافت وقت مجدد را نخواهید داشت!
  • هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر روند کار صدور ویزا به‌صورت تلفنی در اختیار شخصی قرار نخواهد گرفت.
  • توجه کنید به هنگام انجام کامل کارهای صدور وقت سفارت بلژیک ، به‌صورت خودکار با شماره اعلامی تماس گرفته می‌شود.

برای دریافت وقت سفارت بلژیک به این نکات توجه کنید:

  • در صورت عدم وجود شماره اینترنتی، نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک را دریافت کنید.
  • دقت کنید درصورتی‌که شماره اینترنتی خود را دریافت کردید، قادر به اصلاح اطلاعات واردشده نیستید!
  • حتماً ۲ کپی از فرم را نزد خود نگه‌دارید تا روز مراجعه وقت سفارت بلژیک این مدرک را ارائه دهید.
  • درصورت عدم مطابقت نام درج‌شده در فرم با نام شخص دریافت‌کننده وقت سفارت بلژیک، امکان صدور ویزا وجود نداشته و نیاز است تا فرد مذکور، دوباره اقدام به دریافت وقت سفارت بلژیک کند.
  • وقت سفارت بلژیک تنها متعلق به متقاضی است و امکان فروش یا انتقال آن به دیگری وجود ندارد.
  • باید زمان حضور برای روز وقت سفارت بلژیک را مدیریت کنید.  درصورتی‌که خیلی زودتر از زمان مقررشده در محل حاضر شوید، ناچار هستید سفارت را ترک کرده و در زمان اصلی حاضر شوید. اگر هم دیرتر از زمان اعلامی وارد سفارت شوید، وقت سفارت بلژیک شما لغو می‌شود. لذا حضور شما ۱۰ دقیقه قبل از زمان مقررشده مانعی ندارد.
  • اجازه ورود به سفارت تنها با مطابقت پاسپورت شما با فهرست وقت سفارت بلژیک در روزهای جاری امکان‌پذیر است. در غیر این صورت، امکان حضور در سفارت وجود نخواهد داشت و نیاز است تا وقت ملاقاتی با پاسپورت خود درخواست نمایید.
  • به دلایل امنیتی، تنها افراد کم سن و سال اجازه داشتن همراه رادارند و سایر افراد، باید در مکان عمومی انتظار برای وقت سفارت بلژیک خود حاضر شوند.

هم‌اکنون که با قوانین دریافت وقت سفارت بلژیک آشنا هستید، می‌توانید با مجموعه سفری دیگر به عنوان کارکزار در این طمینهدهمکاری دیشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای بلژیک

۱- گذرنامه ( حداقل باید ۶ ماه از اعتبار آن گذشته باشد)

۲- کپی از موارد زیر:

تمام صفحات شناسنامه

تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی

کپی و پرینت از گردش مالی ۳ ماه اخیر حساب های جاری فرد

کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی

۳- اصل فرم ویزا به همراه امضای درخواست کننده

۴- تکمیل فرم مشخصات فردی و امضا شده به همراه یک عدد کپی

۵- ۲قطعه عکس ۶×۴ رنگی (زمینه کاملا سفید باشد)

۶- کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

۷- کسبه: جواز کسب/کارت بازرگانی

۸- دانشجویان و اعضای هیئت علمی: گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای اعضای هیئت علمی حکم استخدامی

۹- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می کنید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.

به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.

در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.

در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید – 02188662266