اخذ ویزای انگلیس:

اگر به هر دلیلی قصد دارید به کشور انگلیس سفر کنید، باید نسبت به دریافت ویزای این کشور اقدام نمایید. در ادامه نکاتی را درباره اخذ ویزای انگلیس مطرح می کنیم. با ما همراه باشید.

حضور متقاضیان در سفارت انگلیس برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای انواع ویزای این کشور الزامی است. انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول می کشد.
در صورتی که متقاضیان از مرکز ویزای تهران اقدام کنند، نتیجه ویزا پس از ۱۵ روز کاری توسط پست به آدرس پستی آنان ارسال خواهد شد. در صورتی که از طریق آنکارا و یا استانبول اقدام شود، متقاضی ملزم به دریافت برگه عبور است و حتما باید ۲ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشد تا برگه عبور برایش صادر شود و پس از آن برای پیکاپ پاسپورت اقدام کند.
اگر برای ویزای انگلیس از کشور امارات اقدام می کنید، توجه داشته باشید که امکان صدور برگه عبور در این کشور وجود ندارد، لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می کنند باید تا زمان صدور نتیجه درخواست ویزا، یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند یا به خرید خدماتی همچون Priority, Super Priority, Passport Pass Back اقدام نمایند. جزییات این خدمات به شرح زیر است:

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا ٢٠ روز کاری طول بکشد.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله صادر می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلیس عبارت اند از:

اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.

نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.

۲ قطعه عکس 3.5*4.5؛

اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر، در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان،.

ارائه اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج و شناسنامه؛

اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه ۶ ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …
در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خودتان، می توانید از مدارک شغلی همسرتان استفاده کنید. 7- 7- مدارک میزبان در انگلستان شامل دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد، فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل آب، برق و گاز و… اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به لاتین برای ۵ ماه گذشته، سپرده های بانکی و… برای مدیران و سهامداران ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامی است. ارائه اصل و ترجمه رسمی سند ملکی و در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه ضروری است.

**ترجمه رسمی دارالترجمه برای تمامی مدارک فوق کافی است و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نیست.

پیکاپ ویزا انگلیس

حین اقدام برای دریافت ویزای انگلیس باید در نظر داشته باشید که گذرنامه شما ۱۵ روز کاری برای ویزاهای توریستی، دانشجویی و تجاری و ۱ تا ۳ ماه برای ویزاهای اقامتی در سفارت خواهد ماند. چنانچه از مرکز ویزای تهران اقدام کرده باشید، مدارک و گذرنامه شما پس از صدور نتیجه ویزا توسط پست به آدرس شما ارسال خواهد شد. اما اگر از مراکز ویزای انگلیس در ترکیه یا امارات اقدام کرده باشید، باید از پیکاپ پاسپورت استفاده کنید.

پیکاپ ویزا انگلیس

حین اقدام برای دریافت ویزای انگلیس باید در نظر داشته باشید که گذرنامه شما ۱۵ روز کاری برای ویزاهای توریستی، دانشجویی و تجاری و ۱ تا ۳ ماه برای ویزاهای اقامتی در سفارت خواهد ماند. چنانچه از مرکز ویزای تهران اقدام کرده باشید، مدارک و گذرنامه شما پس از صدور نتیجه ویزا توسط پست به آدرس شما ارسال خواهد شد. اما اگر از مراکز ویزای انگلیس در ترکیه یا امارات اقدام کرده باشید، باید از پیکاپ پاسپورت استفاده کنید.

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید – 02188662266